Co
potřebujeme:
jednu až dvě piksle fazolí
v rajské omáčce (piksla na jednoho člověka stačí)
párečky ...nějaké jemné párečky (tak 2
nožičky pro každýho hladovce)
olej
cibuli
majoránku
chleba nebo rohlíky
kečup
Tak
teď to trošku rozvedu:
Fazole jsou nejlepší od
Bonduelle, ale sou taky nejdražší, levnější
seženete od Heinze, ale ty
jsou v jakési mdlé omáčce, kterou budete
muset spravit
kečupem.
Párečky si kupte dle chuti, ty v igelitu nezapomente vybalit!
Majoránku použijte bez stonku, jen rozdrcené lístečky...kus větve
ve
fazolích není nic moc :o))
Tak z
technického vybavení potřebujete:
Funkční
elektrickou plotýnku nebo plynový hořák určení k vaření
Větší kastrolek
Lžíci..nebo jiné míchadlo
Nůž
No a
teď to celý ušmodrcháme:
...šmodrchy, šmodrchy...a
je to...:o)))
No, dobře, tak
teď vážně...
Nakrájíme oloupanou cibuli
a umístíme ji na olej do kastrolku, který
umístíme na plotýnku nebo
hořák. Nakrájíme párečky na kolečka a
nasypeme je na
cibulku...pekně to celé opečeme...asi v půlce pečení to
posypeme trošku majoránkou. Když
je to pěkně opražené, vyklopíme do
kastrulku fazole s
omáčkou a mícháme, aby se to nepřipálilo a hezky to
prohřejeme..jestli se
vám zdá omáčka málo rajčatová, tak tam přidejte
kečup...no a to je
celý, teď si to buď vyklopíme na talíř a už
můžemjíst nebo to
dlabeme rovnou z kastrulku, jak kdo chce. Dá se to
jíst i bez rohlíků a
chleba.